مهاجرانی: ناترازی برق به‌طور کامل جبران نشده است عارف: بازسازی منازل آسیب‌دیده در جنگ باید سرعت بیشتری بگیرد سردار شکارچی: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست

راه اقتدار ایران اسلامی با شهادت فخری زاده ها تداوم می یابد

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع تولید قدرت را از وظایف وزارت دفاع بیان کرد و گفت: راه عزت و افتخار ایران اسلامی با شهادت فخری زاده ها با قوت تداوم می یابد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۷ - ۲۵ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 14
کد خبر: ۷۴۰۹۳

به گزارش راهبرد معاصر حجت الاسلام سید ضیا الدین آقاجان زاده شامگاه پنجشنبه در یادواره مجازی شهدای والامقام شهرستان محمودآباد با بیان اینکه راه عزت و افتخار ایران اسلامی با شهادت شهیدان همچون فخری زاده تمام نمی‌شود بلکه با قوت ادامه می‌یابد، گفت: همکاران شهید فخری زاده با قوت و محکم ایستاده‌اند و راه این شهید را ادامه می‌دهند.

 

وی با بیان اینکه ایران در به اقتدار بازدارنده‌ای رسیده که دشمن اجاره تعرض را به خود نمی‌دهد، افزود: فرزندان ملت در وزارت دفاع در این اقتدار بازدارنده نقش اساسی دارند.

 

وی با اشاره به عزت، شرف و استقلال و ناموس ما مرهون خون شهیدان است، تاکید کرد نباید آرمان‌های شهیدان را فراموش کنیم زیرا با رشادت‌های جوانان اجازه ندادیم یک وجب از خاک میهن اسلامی به تصرف دشمن درآید.

 

حجت الاسلام آقاجان زاده یادآور شد: امروز اقتدار دفاعی به جایی رسید که نه تها دشمن فکر تعرض را نمی‌کند بلکه امت‌های اسلامی نظیر یمن، عراق لبنان و غیره ایران را الگوی خود قرار دادند.

 

مسئول نمایندگی ولایت فقیه در وزارت دفاع با بیان اینکه دشمنان که امروز واهمه دارند سلاح‌های مان را برای دفاع سایر کشورها ارسال کند، یاد و خاطره شهیدان سلیمانی و فخری زاده را گرامی داشت، گفت: بیش از ۳۰ سال با دانشمند فخری زاده آشنایی داشتم و این شخصیت والامقام اهل تعبد و نمازشب و دارای شخصیت عرفانی بوده است.

 

حجت الاسلام آقاجان پور با عنوان اینکه پیام شهیدان ما استقامت و ایستادگی است نه وادادگی و تسلیم، تصریح کرد امیدواریم با برگزاری یادواره شهیدان، راه شهیدان که همان ایستادکی و مقاومت است را ادامه دهیم.

 

نماینده ولی فقیه در وزارت دفاع با اظهار اینکه هفت روز قبل از شهادت دانشمند هسته‌ای شهید فخری زاده در سامان پژوهش و فناوری در خدمت وی برای بازدید بودم، گفت: با شهادت شهید فخری زاده راه عزت تمام نمی‌شود زیرا دانشمندان و همکاران شهید فخری زاده محکم ایستاده‌اند وهفته قبل یکی از مدیران انقلابی به عنوان مسئول این سازمان انتخاب شده و بودجه پژوهش و فناوری نیز چند برابر شده است.

 

مهر

ارسال نظر